tips

Ta kontakt med oss hvis du har tips eller råd om hva som hjelper akkurat deg!

Bruk gjerne kontaktskjemaet vårt hvis du vil sende inn tips!

OBS! Husk alltid å konsultere lege/spesialist/behandler  før du prøver nye ting! Vi kan bare tipse/informere.

20/1-13. Jeg har hatt utbytte av å spise basiske matvarer og holde meg unna matvarene som lager syre i kroppen. Dette hjelper oss med sarkoidose å holde blodets Ph mest mulig rundt 7,45. Ph skalaen er byggresspulver, som smaker bra utblandet med vanilje soyamelk, og flytende klorofyll hjelper også blodet til å holde riktig Ph. Ph skalaen er logaritmisk, altså skal det svært liten økning over 7,45 før vi føler oss døden nær med sarkoidose.

24/4-12. Ved å spise en teskje HONNING daglig føler jeg meg faktisk bedre i luftveiene hvor jeg har vært plaget med hovne lymfeknuter!

23/4-12. Fikk en telefon fra et medlem i dag som har brukt kortison i en periode, men det var ikke så mye hjelp i, hun gikk bare opp i vekt. Men så har hun nå i de siste to månedene gått på cellegift (Methotrexate) i tablettform, og det har hjulpet betraktelig. Hun har blitt  kvitt hudutslett i ansiktet og lymfeknutene har minsket.

13/8-13. Fikk et tips fra et medlem ang smerter i skuldre i forbindelse med sarkoidose i muskler/ledd. Kinesologiteip er et godt hjelpemidel. Må settes på av fysioterapeut. Kjøpes på apotek eller sportsbutikk.