skip to Main Content

Ta kontakt med oss hvis du har tips eller råd om hva som hjelper akkurat deg!

Bruk gjerne kontaktskjemaet vårt hvis du vil sende inn tips!

OBS! Husk alltid å konsultere lege/spesialist/behandler  før du prøver nye ting! Vi kan bare tipse/informere.

20/1-13. Jeg har hatt utbytte av å spise basiske matvarer og holde meg unna matvarene som lager syre i kroppen. Dette hjelper oss med sarkoidose å holde blodets Ph mest mulig rundt 7,45. Ph skalaen er byggresspulver, som smaker bra utblandet med vanilje soyamelk, og flytende klorofyll hjelper også blodet til å holde riktig Ph. Ph skalaen er logaritmisk, altså skal det svært liten økning over 7,45 før vi føler oss døden nær med sarkoidose.

24/4-12. Ved å spise en teskje HONNING daglig føler jeg meg faktisk bedre i luftveiene hvor jeg har vært plaget med hovne lymfeknuter!

23/4-12. Fikk en telefon fra et medlem i dag som har brukt kortison i en periode, men det var ikke så mye hjelp i, hun gikk bare opp i vekt. Men så har hun nå i de siste to månedene gått på cellegift (Methotrexate) i tablettform, og det har hjulpet betraktelig. Hun har blitt  kvitt hudutslett i ansiktet og lymfeknutene har minsket.

13/8-13. Fikk et tips fra et medlem ang smerter i skuldre i forbindelse med sarkoidose i muskler/ledd. Kinesologiteip er et godt hjelpemidel. Må settes på av fysioterapeut. Kjøpes på apotek eller sportsbutikk.

Back To Top