Fagdag I Kristiansand 21. September

Fagdag i Kristiansand 21. september

Klikk på bildet for større! Påmeldingsfristen har gått ut. Men ring oss eller send en e-post, og spør, kan ha ledige plasser. All informasjon står på invitasjonen over. Velkommen til fagdag i september!

Les mer
UNGsarkoidose

UNGsarkoidose

Er du medlem og er under 30 år? Håper du vil svare på denne undersøkelsen?

Les mer
Opphold Ved Beitostølen Helsesportsenter 2020

Opphold ved Beitostølen Helsesportsenter 2020

Opphold for voksne med nevrosarkoidose ved Beitostølen Helsesportsenter 2020. Klikk på denne linken for å lese mer om tilbudet! Last ned PDF folder her!    

Les mer
LHL-sykehuset Gardermoen

LHL-sykehuset Gardermoen

Tilbud til deg som har lungesarkoidose! 4. ukers opphold for de med sarkoidose i lunger på LHL-sykehuset Gardermoen. Klikk her for å lese mer om dette!

Les mer
Flott Fagdag I Bodø

Flott fagdag i Bodø

Fagdag i Bodø 15. juni kl. 10:00-16:00 på Thon Hotel Nordlys Det ble en flott fagdag i strålende vær. Det var 32 påmeldte til fagdagen og de fikk en innholdsrik og bra dag. Jens Vikse fra Stavanger Universitetssjukehus hadde et flott foredrag om: - Sarkoidose (generelt): sykdomsmekanismer, organpåvirkning, behandling, prognose - Kardial sarkoidose: forekomst, symptomer, utredning, behandling - Fatigue: sykdomsmekanismer, forekomst, forskning Last ned foredraget her! Om Jens Vikse: -…

Les mer
Sarkoidosenytt 1-2019

Sarkoidosenytt 1-2019

Sarkoidosenytt nr. 1-2019 er nå sendt ut til medlemmer. Riktig god sommer til dere alle!

Les mer
Faglige Retningslinjer For Sarkoidose

Faglige retningslinjer for sarkoidose

Faglige retningslinjer for sarkoidose er nå sendt ut til alle våre hovedmedlemmer. Ønsker du flere eksemplarer kan du bestille disse i vår nettbutikk. Du kan laste ned den elektronisk som PDF her!  

Les mer
Å Leve Med Sarkoidose I 2019

Å leve med sarkoidose i 2019

Les om Anita Godager her, som har sarkoidose. Foto: Privat.

Les mer
Fatigue Og Trening, Forskningprosjekt På LHL-sykehuset Gardermoen

Fatigue og trening, forskningprosjekt på LHL-sykehuset Gardermoen

Da er første artikkel i prosjektet om sarkoidose, fatigue og trening publisert. Av Anita Grongstad LHL-sykehuset Gardermoen. Dessverre bare på engelsk. Kan lastes ned som PDF her!

Les mer
Sarkoidosedagen 2019

Sarkoidosedagen 2019

Sarkoidosemåneden og sarkoidosedagen 2019 I april hvert år markeres sarkoidose, men forskjellige arrangement og informasjon,  rundt om i verden. I Norge har det ikke vært vanlig med noe markering, men i 2018 hadde Norsk Sarkoidose Forening sin første markering av sarkoidosedagen den 30. april. I 2019 var det mye folk innom våre stands. Fikk delt ut mye informasjon og pratet med folk. Veldig hyggelig! Vi markerte dagen på følgende plasser:…

Les mer