skip to Main Content

Landsmøte 2022

Hei alle sammen! Landsmøte 2022 avholdes den 26. mars på Lillehammer. Innbydelse kan lastes ned Her! Meld dere på her! (Bruk helst denne påmeldingsmåten, men hvis dere synes den er komplisert, bruk lenken under) Alternativ påmeldingslenke!  

Les mer

Sarkoidosefondet!

Støtt gjerne fondet vårt ved å klikke deg inn på lenken under. https://innsamling360.no/innsamling/org/7948/  

Les mer

Oppdatert medlemsinformasjon

Hei! Foreningen har sendt ut e-post/sms til alle medlemmer der vi ber om at dere oppdaterer opplysningene i medlemsregisteret. Vi setter pris på at dere gjør dette, og så klikker på linken og bekrefter. På forhånd takk for hjelpen.

Les mer

Sarkoidosenytt 2-21

Nå er Sarkoidosenytt nummer 2- 2021  sendt ut til medlemmene våre. OBS!! Det er en skrivefeil på side 5. Landsmøte 2022. Følgende saker ble behandlet på møtet. Rett er: Følgende saker vil bli behandlet på møtet. og side 38, under Ringen Rehabiliteringssenter. Rett er: Ledige plasser for inntak våren 2022. Søk gjerne allerede nå! Oppdager dere flere feil, ta kontakt med oss! I tillegg er det sendt ut til sykehus…

Les mer

Sarkoidosehistorier på lommelegen.no

Det er publisert historier om sarkoidose på lommelegen.no. Les historiene her! Tusen takk til bidragsyterne til historiene og til redaktør Elisabeth Lofthus.  

Les mer

Inspirasjonskonferanse/minifagdag/pårørendekurs

Den 23. oktober er det inspirasjonskonferanse for likepersonene våre. 23 påmeldte likepersoner ser fram mot en spennende dag på Gardermoen. Samtidig har vi en minifagdag og et pårørendekurs. Det er fortsatt plass til flere her. Wasim Zahid kommer og holder foredrag kl. 12:00. Velkommen!

Les mer

Temadag om kosthold med Fedon Lindberg

Det ble en veldig hyggelig temadag på Scandic Park i Sandefjord den 25. september. Kosthold er viktig og Fedon Lindberg gjorde en god jobb med å formidle dette. Alle frammøtte var veldig fornøyde og hadde en fin dag sammen. Foredragene er lagt ut som PDF på medlemssiden. Og vi har noen få trykte eksemplarer, så hvis det er noen som ønsker de tilsendt, så gi beskjed.

Les mer

Støtt oss!

Foreningen er avhengig av støtte fra flere hold. Vi selger armbånd og pins. Både medlemmer og oss selv samler inn penger gjennom Facebook. Det kan startes Spleis o.l. Les mer om hvordan du kan støtte oss her! I tillegg har vi fått opprettet en egen giverside i samarbeid med Styreweb. Klikk her for mer informasjon!  

Les mer

Frivillighetens år 2022

Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med! Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året. Det skal skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og…

Les mer

Vel gjennomført digitalt landsmøte 13. mars 2021

Hei alle sammen! Grunnet covid-19 situasjonene ble landsmøtet digitalt i år også. Landsmøte 2021 Følgende saker ble behandlet av møtet: 1. Valg av møtefunksjonærer: møteleder, referent, tellekorps og to protokollunderskrivere. 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden. 3. Godkjenning av styrets årsberetning og regnskap for 2020. 4. Budsjett og handlingsplan for 2021. 5. Fastsettelse av kontingent (2022). 6. Eventuelle forslag til endring av vedtektene. 7. Behandling av innkomne forslag. 8. Valg…

Les mer
Back To Top