skip to Main Content

Medlemskontoret ligger på Lalm i Vågå kommune.  Vi leier kontor hos Kolbotn Kontorfellesskap AS på Kolbotn industriområde på Lalm. Hvis det er noe du lurer på angående medlemskap er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden.

På kontoret finner du Rune Borgan Isaksen. Han er ansatt i 25 % stilling.

Åpningstider er tirsdager og onsdager 08-13. Telefontiden er fra 08:00 til 11:00.
Kontoret har åpent kun i disse tider og alle henvendelser bør foretas da.

Norsk Sarkoidose Forening
Postboks 48
2682 Lalm
Telefon: 61232500.
E-post: postkasse(krøllalfa)sarkoidose.no
Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden.

Besøksadresse er: Kvennbergvegen 28 (Kolbotn Kontorfellesskap AS på Lalm).

NSF er fortsatt i “ung” og all jobb vi i styret gjør er frivillig, og gjøres på vår fritid. Vi er personer som brenner for denne saken og vi vil jobbe med dette. Som medlem i NSF er du med å støtte opp om foreningen.

Vi i NSF vil hjelpe alle våre medlemmer etter beste evne og har allerede vært til hjelp i mange spørsmål som dukker opp med sykdommen. Dersom du har noe du går og lurer på, nøl ikke med å ta kontakt! Hvis du vil melde deg inn hos oss, klikk på knappen nedenfor, eller hvis du vil ta det over telefonen.

Har du litt ekstra tid og ønsker å engasjere deg litt mer i foreningen? Vi trenger flere til å hjelpe oss med å nå våre målsetninger! Ta kontakt! Alle hovedmedlemmer får tilsendt medlemsbladet SarkoidoseNytt.

NSF har ikke lokal eller fylkeslag.

Faddere

Om noen kan påta seg jobben å bli en “faddere” til å reise innom sykehuset/legekontoret på sitt hjemsted/fylke for å sjekke om det er foldere/informasjonsmateriell/plakater der til en hver tid, har noen tid?

Ta kontakt med oss hvis du vil dette!

    Kontakt oss

    Back To Top